making complex matters simple

  Complexe zaken simpel maken of complex gemaakte zaken weer simpel maken is mijn kracht. Structuur bieden die houvast geeft maar niet in beton gegoten is. Dit zijn de kenmerken van mijn advies- en project management aanpak. Ik kom goed tot mijn recht in een omgeving waar verandering de enige constante is. Verder focus ik mij op partnerships tussen bedrijven die elkaar versterken als er wederzijds begrip en vertrouwen is. En net als bij iedere relatie moet hier continu in geïnvesteerd worden. Hier kan ik bij helpen.

   

  Met ruime ervaring in e-fulfilment en last mile delivery help ik webshops en logistiek dienstverleners aan meer blije klanten en betere financiële resultaten.

   

  Lean Six Sigma Black belt

  Als 'black belt' help ik ook graag andere dynamische bedrijven bij een procesoptimalisatietraject. Met Lean verbeter ik de bedrijfsvoering van organisaties door processen efficiënter in te richten en de kwaliteit te verhogen. Met behulp van Six Sigma gebruik ik data om verborgen issues zichtbaar te maken. Hiermee kan ik niet alleen dieper liggende achtergronden vinden, maar ook in kaart brengen hoe het optimale resultaat behaald kan worden. Met behulp van statistiek kun je dus voorspellingen doen. En met een voorspelbaar proces zijn de kosten beheersbaar.